top of page

FAQ

Rolstoeltoegang

De Windmillhopper is rolstoelvriendelijk om bezoekers in een rolstoel een leuke ervaring te bieden.

Is de tour geschikt voor kinderen?

Ja, de tour is geschikt voor alle leeftijden. We hebben namelijk reddingsvesten aan boord.

FAQ

Is de tour geschikt voor kinderen?

Ja, de tour is geschikt voor alle leeftijden. We hebben namelijk reddingsvesten aan boord.

Wat zijn de openingstijden?

Elke zaterdag en zondag starten we om 10:00. De laatste tour start om 17:30. Voor andere tijden neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Elke tour is wel afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden.

Is de tour mogelijk bij slecht weer?

Vanwege harde regen en wind kunnen we tijdelijk stoppen met de tour. Controleer de site voor de huidige operationale status.

Algemene voorwaarden

VarenrondZaandam.nl / WindMillHopper zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk in geval van directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van deze dienstverlening. Als u vragen heeft over deze gebruiksvoorwaarden, dan kunt u met ons contact opnemen.

Over ons

Varenrondzaandam.nl/Windmillhopper.nl werd opgericht in 2012. Oprichter Raymond Deijle biedt korte cruises aan in een open sloep in het beeldschone landschap van de Hollandse Zaanstreek.

Onze sloep

Onze sloep werd gebouwd in Den Oever door de Luyt Group, die gespecialiseerd is in het bouwen van aluminium schepen. Het is een open sloep van 7.5 meter lang en 2.5 meter breed. Er is genoeg ruimte voor 12 passagiers. De sloep voldoet aan alle veiligheidseisen.

Veiligheid aan boord

Onze sloep voldoet aan de meest recente veiligheidsstandaard. Reddingsvesten zijn beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen.

Speciale verzoeken

Op verzoek is het mogelijk om tijdens de tour aan of van boord te gaan. Ook kunt u een vaartocht geheel naar eigen wens indelen.

Wanneer wordt er gevaren?

VarenRondZaandam.nl/ Windmillhopper vaart elke zaterdag en zondag op de Zaanse Schans als WindMillHopper langs de eeuwenoude molens.

Contactgegevens

Onze contactgegevens zijn: Raymond Deijle  Kalverringdijk 23,      1509 BT Zaandam +31(0)6 16976430 info@windmillhopper.nl          KVK nummer: 55452833     BTW Number:   NL002107679B88          IBAN: NL07RABO 0387643745

Betalingsmogelijkheden

U kunt contant en met Pin betalen. Als er gereserveerd wordt, dan kan van tevoren het bedrag overgeschreven worden naar onze bankrekening. Zie Contactgegevens voor meer details.

bottom of page